Metsävaratietojärjestelmän ja metsäsuunnittelun
tutkimus- ja kehittämisohjelma (MSU)

3/2009

Henkilöitä

Professori Mikko Kurttila: Metsäsuunnittelun tutkimusaiheissa runsaudenpulaa

 

MMT Mikko Kurttila nimitettiin metsäsuunnittelun profes­soriksi elokuussa. Yksi hänen päätehtävistään on Metsävaratietojärjestelmän ja metsäsuunnittelun tutkimus- ja kehittämis­ohjelman (MSU) johtaminen.

 

Lue lisää >

Mikä MELA-tiimi?

Metlan Metsälaskelma (MELA) -tiimi kehittää ohjelmistoja ja tulospalvelua, tekee laskelmia, tutkii, soveltaa ja ylläpitää. Työtä on paljon, ja sitä tehdään usein tiukassa aikataulussa. Tiimi on hitsautunut hyvin yhteen, vaikka sen jäsenet tekevätkin töitä eri puolella Suomea.

 

Lue lisää >


Ajankohtaista

Uudessa MELA2009-versiossa on mukana myös energiapuun korjuu

 

MELA -käyttäjäpäivän yhteydessä 11.11.2009 julkistettiin ohjelmiston yhdeksäs versio, MELA2009. Sen keskei­simpänä uutena alueena on energiapuun korjuu. Ohjelmistoa on kehitetty muutenkin muun muas­sa ottamalla käyttöön uusia malleja.

 

Lue lisää >

MELA-käyttäjät koolla Vantaalla

 

MELA-käyttäjäpäivä kokosi Metlan Vantaan toiminta­yksikköön joukon metsäsuunnittelun tutkijoita ja MELA-käyttäjiä keskustelemaan ohjelmiston käyttö­kokemuksista, puutteista ja tulevaisuuden toiveista. Vaikka kritiikkiä jonkun verran kuultiinkin, oli käyttäjien yleisilme tyytyväinen.

 

Lue lisää >

 

Tilaa uutiskirje!


Jos haluat jatkossa vastaanottaa uutiskirjeitä, voit tilata sen verkkolomakkeella. Samalla lomakkeella voit tilata myös Metlan tiedotteet sähköpostiisi.

 

© Metsäntutkimuslaitos (Metla), PL 18, 01301 VANTAA ,p. 029 5322111
www.metla.fi | Liity tai poistu uutiskirjeen jakelusta verkkolomakkeella
Lähetä palautetta | Toimitus: Merja Lindroos, etunimi.sukunimi @ metla.fi