Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Tiedotteet
Kutsu 27.10.2014
Metsäntutkimus Facebookissa Metla Twitterissä
Sivukartta | Haku

Kutsu julkistamistilaisuuteen: Metsävisio 2014

Metsäntutkimuslaitos julkistaa Metsäpäivien yhteydessä Helsingissä perjantaina 7.11.2014 pamfletin Metsävisio 2014. Siinä joukko Metlan tutkijoita antaa kevään hallitusneuvottelijoille ideoita hallitusohjelmaan ja metsäalaa koskeviin politiikkaohjelmiin.

Kirjan julkistamistilaisuus on Messukeskuksen seminaarisalissa 206 klo 9-11. Kirja jaetaan tilaisuuteen osallistujille. Ennen tilaisuuden alkua aulassa seminaarisalin edustalla on kahvitarjoilu klo 8.30 alkaen.

Seminaarihuoneen tila on rajallinen, joten pyydämme ennakkoilmoittautumista sähköpostiosoitteeseen erkki.kauhanen@metla.fi. Toivomme, että pistäisitte viestin aihekenttään sanan Metsävisio. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse vahvistuksen kutsusta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuuteen saapujat, joilla on Metsäpäivien lippu, voivat käyttää myös Messukeskuksen eteläistä pääsisäänkäyntiä, mutta vieraita, joilla ei ole lippua, pyydetään saapumaan Hotelli Holiday Innin sisäänkäynnin kautta (Messuaukio 1).

Kirjan aiheita: VMI, zoonoosit, jäkäläpeite poronhoitoalueella, tutkimus ja biotalous, metsätuholaisten torjunta, metsätunnusten mittausten integroiminen metsän käsittelyyn, Suomen maakuva, metsäverotus, kaavoitus, kestävä metsätalous vientituotteena, puuntuotannon tuet, luonnon terveys- ja hyvinvointihyödyt.

Kirjoittajat: Anu Akujärvi, Antti Asikainen, Jarkko Hantula, Ville Hallikainen, Heikki Henttonen, Jari Hynynen, Mikko Hyppönen, Hannu Ilvesniemi, Erkki Kauhanen, Taneli Kolström, Jussi Leppänen, Eero Mattila, Kari Mikkola, Tuula Packalen, Jari Parviainen, Pasi Rautio, Heikki Smolander, Liisa Tyrväinen

Lisätietoja:

Metsä – tieto – osaaminen – hyvinvointi


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, sähköposti: info(a)metla.fi

  Päivitetty: 27.10.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute