Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Tiedotteet
Tiedote 17.12.2013
Metsäntutkimus Facebookissa Metla Twitterissä
Sivukartta | Haku

Metlan professori Antti Asikainen Ruotsin Kuninkaallisen metsä- ja maatalousakatemian edustajistoon

Professori Antti Asikainen on valittu Ruotsin Kuninkaallisen metsä- ja maatalousakatemian (KSLA) metsäosastolle. Asikaisen lisäksi Suomesta metsäosastolle valittiin konsultti Anders Portin Induforilta, kaikkiaan uusia edustajia valittiin kymmenen.

Kuva: Arto Rummukainen

"Ruotsi on ollut ja on metsäteknologian ja metsäenergian tutkimus- ja kehitystyössä tärkein kumppanimme. Erityisesti EU:n suuntaan meillä on lähes poikkeuksetta yhteiset tavoitteet metsätaloutta ja uusiutuvaa energiaa koskevalle tutkimukselle ja politiikalle. Nimitys KSLA:n edustajistoon on tietysti henkilökohtaisesti suuri kunnianosoitus. Samalla se on tunnustus Metlan ja sen ruotsalaisten yhteistyökumppaneiden Skogforskin ja SLU:n pitkään jatkuneelle, syvälliselle ja tuloksia tuottaneelle metsäenergiayhteistyölle", toteaa Antti Asikainen.

Akatemia edistää maa- ja metsätaloutta, ja sen metsäosasto käsittelee metsien hoitoon ja hyödyntämiseen sekä metsäteollisuuteen liittyviä kysymyksiä. Nyt tehdyt henkilövalinnat lisäävät akatemian osaamista metsäisissä asioissa.

Vastavalitut metsäosaston jäsenet vastaanottavat nimityskirjeensä 28.1.2014 Tukholmassa Akatemian juhlakokouksessa, jossa ovat mukana myös Ruotsin kuningas Carl XVI Gustaf ja kuningatar Silvia.

Lisätietoja:

Metsä – tieto – osaaminen – hyvinvointi


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, sähköposti: info(a)metla.fi

  Päivitetty: 18.12.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute