Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Tiedotteet
Tiedote 8.10.2013
Metsäntutkimus Facebookissa Metla Twitterissä
Sivukartta | Haku

Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen aloittaa Metlan määräaikaisena ylijohtajana 1.11.2013

Ylijohtaja Hannu Raitio siirtyy virkavapaalle Metlan ylijohtajan tehtävästä hoitaakseen Luonnonvarakeskuksen perustamishankkeen projektinjohtajan tehtävää 1.11.2013 – 30.10.2014. Virkavapauden aikana ylijohtajan tehtävää hoitaa tutkimusjohtaja Leena Paavilainen. Ylijohtajan virka siirtyy Joensuuhun 1.1.2014 valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaan.

Luonnonvarakeskus aloittaa toimintansa 1.1.2015. Metsäntutkimuslaitos, Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos sekä Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskus Tiken tilastot yhdistyvät Luonnonvarakeskukseksi, josta tulee Suomen toiseksi suurin tutkimuslaitos. Luonnonvarakeskuksen perustaminen vahvistaa tutkimusta ja luo ainutlaatuisen sekä monitieteisen osaamiskeskittymän, jota tarvitaan tulevaisuuden biotalouden ja siihen pohjautuvan hyvinvoinnin rakentamisessa. Luonnonvarakeskus toimii asiakasläheisesti ja tuottaa tietoon ja osaamiseen perustuvia tuote- ja palveluratkaisuja. Yhdistyminen tuo myös toiminnallista tehokkuutta ja helpottaa tutkimusinfrastruktuurien ylläpitoa ja kehittämistä sekä tehostaa tietovarantojen, seurantojen ja tilastojen hyödyntämistä ja jalostamista.

Lisätietoja:

  • Ylijohtaja Hannu Raitio, p. 029 532 2010, hannu.raitio(a)metla.fi
  • Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen, p. 029 532 2020, leena.paavilainen(a)metla.fi

Metsä – tieto – osaaminen – hyvinvointi


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, sähköposti: info(a)metla.fi

  Päivitetty: 08.10.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute