Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Tiedotteet
Kutsu 3.9.2013
Metsäntutkimus Facebookissa Metla Twitterissä
Sivukartta | Haku

Metsätalouden vesiensuojelupäivät 2013

Aika: 9.–10.10.2013
Paikka:
Saarijärvi, Summassaari

Aiheuttaako kunnostusojitus humuskuormitusta? Miten metsätalouden vesistökuormitusta seurataan? Entä millaisia uusia työkaluja ja menetelmiä on tarjolla vesiensuojeluun? Näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin vastataan vuoden 2013 Metsätalouden vesiensuojelupäivillä Saarijärvellä.

Ensimmäisenä päivänä kuullaan asiantuntija-alustuksia ja käytännön toimijoiden puheenvuoroja. Toisen päivän maastokohteilla tutustutaan Saarijärven ympäristössä TASO-hankkeen vesiensuojelututkimukseen ja käytännön vesiensuojeluratkaisuihin.

Tilaisuuden järjestävät Metsäntutkimuslaitos, Suomen metsäkeskus, Metsähallitus, TASO-hanke, Suomen ympäristökeskus ja Metsätalouden kehittämiskeskus Tapio. Metsätalouden vesiensuojelupäiviä on järjestetty vuodesta 2008 alkaen, ja ne kokoavat yhteen metsä- ja ympäristöalan hallinnon, käytännön ja tutkimuksen asiantuntijat keskustelemaan vesiensuojelun ajankohtaisista teemoista.

Ilmoittautumiset 26.9.2013 mennessä tapahtuman kotisivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Majoitus on osallistujien varattava itse Kylpylähotelli Summassaaren myyntipalvelusta, p. 030 608 50 tai sähköpostitse myynti(a)summassaari.fi
Tervetuloa!

Lisätietoja:

  • Professori Leena Finér/Metla, p. 029 532 3067, leena.finer(a)metla.fi
  • Luonnonhoitopäällikkö Matti Seppälä Suomen metsäkeskus, julkiset palvelut, matti.seppala(a)metsakeskus.fi

Metsä – tieto – osaaminen – hyvinvointi


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, sähköposti: info(a)metla.fi

  Päivitetty: 03.09.2013 /KPB | Copyright Metla | Palaute