Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Tiedotteet
Tiedote 1.6.2011 Metsäntutkimus Facebookissa Metla Twitterissä
Sivukartta | Haku

Tunturi-Lappini muuttuu –kilpailu etsii valokuvia muutoksesta

Ihminen ja luonto itse muuttavat ympäristöämme. Elämä Lapissa on muuttunut paljon viime vuosikymmeninä, samoin kuin se mitä luonnossa tehdään. Metla ja Helsingin yliopiston Kilpisjärven biologinen asema järjestävät tänä kesänä Tunturi-Lappini muuttuu –valokuvakilpailun, jossa etsitään kuvia tästä muutoksesta.

Valokuvakilpailuun voi osallistua kuvaparilla tai -sarjalla Tunturi-Lapista (Kolari, Kittilä, Muonio ja Enontekiö), jossa näkyy samassa paikassa tapahtunut muutos. Muutos voi olla ihmisen aiheuttama, kuten rakentaminen, hakkuut tai porolaidunnus, mutta mielenkiintoisia ovat esimerkiksi myös kuvaparit, joissa samaan aikaan vuodesta luonto on eri vuodenkierron vaiheessa. Tarkoituksena on penkoa valokuva-arkistoja ja löytää aiemmin otettu kuva, jolle kuvataan pari nykyhetkestä. Erityistä arvoa on myös sillä, jos kuvia on kokonainen sarja vuosien varrelta.

Kilpailuun osallistuneista kuvista palkitaan parhaimmat, ja valokuvat julkaistaan www:ssä.

Kilpailussa on aikuisten ja nuorten sarja (alle 18 v). Kilpailuaika on 1.6. - 30.9.2011. Kukin kuvaaja voi osallistua korkeintaan kahdella (2) kuvaparilla tai -sarjalla, joiden tulee olla ennen julkaisemattomia.

Lisätietoja:

Metsä – tieto – osaaminen – hyvinvointi


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, p. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi

  Päivitetty: 28.03.2014 /SaMe | Copyright Metla | Palaute