Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Tiedotteet
Tiedote 19.4.2011 Metsäntutkimus Facebookissa Metla Twitterissä
Sivukartta | Haku

Metla valitsi uudet tutkimusjohtajat

Metsäntutkimuslaitoksen johtokunta on 18.4.2011 nimittänyt Metlan tutkimusjohtajiksi maa- ja metsätaloustieteiden tohtori Taneli Kolströmin ja tekniikan tohtori Leena Paavilaisen. Molemmat nimitettiin viiden vuoden määräajaksi 1.5.2011 alkaen. Tutkimusjohtajat vastaavat Metlan tutkimus- ja kehittämispalvelujen toiminnasta sekä tiedon ja teknologian siirrosta.

Taneli Kolström on viimeksi toiminut Itä-Suomen yliopiston Mekrijärven tutkimusaseman johtajana, mutta hänellä on sen lisäksi laaja työkokemus eri tehtävistä metsäntutkimuksen, metsäopetuksen ja metsätalouden alalta.

Leena Paavilainen on toiminut myös edelliset viisi vuotta Metlan tutkimusjohtajana vastuualueenaan erityisesti strategiset vaikuttavuusalueet ”Metsiin perustuva yritys- ja elinkeinotoiminta” sekä ”Metsien yhteiskunnallinen merkitys”. Ennen Metlaa hän on muun muassa johtanut metsäalan kansainvälistä tutkimusohjelmaa Wood Wisdom sekä toiminut johtavissa asiantuntijatehtävissä mm. Kajaani Elektroniikassa ja Jaakko Pöyryllä.

Lisätietoja:

  • Ylijohtaja Hannu Raitio, Metla, p. 010 211 2010, hannu.raitio(a)metla.fi

Metsä – tieto – osaaminen – hyvinvointi


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, p. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi

  Päivitetty: 21.06.2011 SaMe | Copyright Metla | Palaute