Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Tiedotteet
Kutsu tiedotusvälineille 8.2.2011 Metsäntutkimus Facebookissa Metla Twitterissä
Sivukartta | Haku

Murroksen jälkeen – Metsien käytön tulevaisuus Suomessa

Aika: Tiistai 15.2.2011 klo 10.00 – 11.30
Paikka: Säätytalo, Helsinki, Snellmaninkatu 9-11, Sali 23

Suomen metsäala käy läpi yhtä historiansa merkittävimmistä murroksista. Tärkeimpiä muutostekijöitä ovat globalisaatio Kiina-ilmiöineen, sähköisen median läpimurto, Etelä-Amerikan istutusmetsätalous, ilmasto- ja ympäristömuutokset, energiakysymykset ja yhteiskunnan arvojen muutokset.

”Murroksen jälkeen – Metsien käytön tulevaisuus Suomessa” -kirjan julkistamistilaisuudessa tutkijat esittelevät johtopäätöksiään ja politiikkasuosituksia. Kirjan keskeinen sanoma on, että politiikassa pitää panostaa enemmän uudelleen suuntaamiseen kuin muutosten minimointiin. Tällöin metsäala voi tulevaisuudessa olla kukoistava yhdistelmä uusia ja perinteisiä toimialoja.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Ilmoittautuminen:

Säätytalo edellyttää osajanottajaluetteloa tilaisuuteen. Tätä varten pyydämmekin ystävällisesti ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään maanantaina 14.2. klo 12 mennessä Sini Niinistölle sähköpostitse osoitteeseen sini.niinisto@metla.fi tai puhelimitse 010 211 5149.

Metsä – tieto – osaaminen – hyvinvointi

 


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, p. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi

  Päivitetty: 08.02.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute