Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Tiedotteet
Tiedote 10.12.2010 Metsäntutkimus Facebookissa Metla Twitterissä
Sivukartta | Haku

Metsäsektorin faktat yksissä kansissa:

Metsätilastollinen vuosikirja 2010 on ilmestynyt

Uusi Metsätilastollinen vuosikirja 2010 tarjoaa kokonaiskuvan Suomen metsätaloudesta ja -teollisuudesta, metsävaroista ja puumarkkinoista aina metsäteollisuustuotteiden ulkomaankauppaan asti. Kirja sisältää tilastoja myös metsien terveydestä, monimuotoisuudesta ja monikäytöstä sekä keskeiset kansainväliset metsätilastot.

Nyt ilmestynyt vuosikirja on järjestyksessään jo neljäskymmenes. Tämän vuoden uudistuksiin kuuluu metsävaratietojen esittäminen maakunnittain ja metsäkasvillisuusvyöhykkeittäin perinteisen metsäkeskusjaon lisäksi. Kansainvälisiä metsätilastoja käsittelevä luku sisältää lokakuussa ilmestyneitä tilastoja maapallon metsävaroista. Vuosikirjaan on myös lisätty Metlan metsätilaston tehtäviä ja ajankohtaisia asioita esittelevä osuus.

Ajankohtaisia teemoja nostetaan esiin tietotauluissa, jotka tänä vuonna käsittelevät muun muassa yksityismetsien omistusrakennetta, puukauppatilastoinnin kehittämistä ja puuenergian käyttöä. Kirjan tekstiosat analysoivat metsäalan kehityskulkuja, kuvailevat tilastoissa esiintyviä käsitteitä ja käytettyjä tilastointimenetelmiä sekä luonnehtivat tietojen luotettavuutta ja kattavuutta.

Kaikki Metlan metsätilastot julkaistaan myös Internetissä, Metinfo Tilastopalvelussa (maksullinen). Se sisältää myös Metsätilastollisen vuosikirjan verkkoversion, josta voit ladata kirjan taulukot pidennettyine aikasarjoineen suoraan omaan tietokoneeseesi esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmaan. Verkkoversiosta löytyvät myös vuosikirjan kuvat PNG-muodossa ja koko kirja PDF-muodossa.

Julkaisu:

Tilaukset:

Lisätietoja:

  • Päätoimittaja Esa Ylitalo, p. 010 211 2183, esa.ylitalo@metla.fi

Metsäntutkimuslaitos rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

 


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, p. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi

  Päivitetty: 31.03.2014 /KBym | Copyright Metla | Palaute