Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Tiedotteet
Tiedote 10.12.2009 Metsäntutkimus Facebookissa Metla Twitterissä
Sivukartta | Haku

Ajankohtaista tietoa metsistä –

Metsätilastollinen vuosikirja 2009 on ilmestynyt

Tuore Metsätilastollinen vuosikirja tarjoaa kokonaiskuvan Suomen metsistä, metsätaloudesta ja metsäteollisuudesta. Kirjassa käsitellään perusteellisesti puun ja metsäteollisuustuotteiden tuotantoa ja kauppaa. Toisen näkökulman metsään tarjoavat metsäluontoa, metsien monikäyttöä ja ympäristökysymyksiä käsittelevät tilastot. Kirja sisältää myös keskeiset kansainväliset metsätilastot. Pääosa tilastoista kohdistuu vuoteen 2008, ja lisäksi tärkeimmistä aiheista esitetään aikasarjoja.

Metsätilastollinen vuosikirja on vuosittain ilmestyvä tilastollinen kokoomajulkaisu, johon on koottu keskeisin metsiin liittyvä tieto. Kirjan 450 sivua kuvailevat metsäalan teemoja taulukoina ja kuvina. Kirjan tekstiosat analysoivat metsäalan kehityskulkuja, kuvailevat tilastoissa esiintyviä käsitteitä ja käytettyjä tilastointimenetelmiä sekä luonnehtivat tietojen luotettavuutta ja kattavuutta. Kaikkein ajankohtaisimmat aiheet nostetaan esiin tietotauluissa. Kirjan paperiversion aikasarjoja on lyhennetty edellisvuodesta, ja pitkät aikasarjat tarjotaan jatkossa Metinfo Tilastopalvelun kautta.

Kaikki Metlan metsätilastot julkaistaan myös Internetissä, Metinfo Tilastopalvelussa (maksullinen). Se sisältää myös Metsätilastollisen vuosikirjan verkkoversion, josta voit ladata kirjan taulukot suoraan omaan tietokoneeseesi esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmaan. Verkkoversiosta löytyvät myös vuosikirjan kuvat PNG-muodossa ja koko kirja PDF-muodossa.

Lisätietoja:

  • Päätoimittaja Aarre Peltola, p. 010 211 2138, aarre.peltola@metla.fi

Tilaukset:

Updated: 28.03.2014 /SKet   |  Copyright Metla  |  Feedback