Metsäntutkimuslaitos
Tiedote 16.7.2009

Metlan vuosikertomus 2008 on laaja tietopaketti sähköisessä muodossa

Metsäntutkimuslaitoksen vuosikertomus 2008 on läpileikkaus Metlan viime vuoden toiminnasta ja vuoden aikana saavutetuista tuloksista. Lisäksi se on erinomainen tietopaketti ja käsikirja Metlassa tehtävästä tutkimuksesta.

”Koko uuden vuosituhannen alun metsäalalla ovat puhaltaneet muutoksen tuulet, eikä vuosi 2008 ollut poikkeus. Myös metsäntutkimukselle tuuliset ajat tuovat haasteita ja mahdollisuuksia. On vastattava metsiä ja puuta hyödyntävien elinkeinojen tarpeisiin. On tuotettava tietoa siitä, miten toimitaan uusissa olosuhteissa. On kehitettävä yhdessä kentän toimijoiden kanssa uusia innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuita.” Näin toteaa Metsäntutkimuslaitoksen (Metla) ylijohtaja Hannu Raitio Metlan tuoreen vuosikertomuksen esipuheessaan.

Vuosikertomus ilmestyi nyt ensimmäistä kertaa pelkästään sähköisessä muodossa. Se antoi mahdollisuuksia laajaan sisältöön – hyödyllisten linkkien välityksellä.

Metlan vuosikertomus 2008

Lisätietoja

 


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi