Metsäntutkimuslaitos
Kutsu tiedotusvälineille 20.5.2009

Metla, EFI ja Joensuun yliopisto nostavat kansainvälistä profiiliaan – nuorten eurooppalaisten metsäalan asiantuntijoiden yhteistyö alkaa

”Joensuu Forest Networking Week” -tapahtuma 24.-29.5.2009 kokoaa Joensuuhun nelisenkymmentä nuorta eurooppalaista tutkijaa ja metsäasiantuntijaa 15 Euroopan maasta.

Metsäverkostoviikko on Metlan, Euroopan metsäinstituutin (EFI) ja Joensuun yliopiston yhteinen aloite nuorten kykyjen löytämiseksi. Ensimmäisen metsäverkostotapahtuman teema on ajankohtainen ja keskustelua herättävä ”Ilmastonmuutoksen hidastaminen, metsäpoliittisten toimenpiteiden ja metsien hoidon sopeuttaminen Euroopassa”.

Tapahtuman tukikohtana on Metla-talo, jossa järjestetään seminaari- ja workshop-osuudet. Lisäksi ohjelmassa on retkipäivä sekä tutustumista Joensuun eri kohteisiin. Järjestäjien yhteistyökumppaneina ovat muun muassa Joensuun kaupunki ja Pohjois-Karjalan liitto.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleet seuraamaan seminaaria, jututtamaan kansainvälisiä nuoria tai osallistumaan retkipäivään. Retkipäivään ilmoittautuminen 26.5. mennessä markus.lier@metla.fi

Tervetuloa!

Lisätietoja:


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi