Metsäntutkimuslaitos
Kutsu tiedotusvälineille 31.3.2009

Kutsu seminaariin:

Metsästä energiaa yrittämällä -asiantuntijaseminaari

Aika: Keskiviikko 1.4.2009 klo 9-17
Paikka: POHTO, Vellamontie 12, 90500 Oulu

Tervetuloa Metsästä energiaa yrittämällä -seminaariin. Energia-ala elää mielenkiintoisia aikoja ja energiayrittäjyydestä on tullut merkittävä osa Suomen hajautettua energiantuotantoa. Seminaarissa kerrotaan muun muassa alan yrittäjien kokemuksista, energiayrittäjyyden rahoitusmahdollisuuksista, hajautetun energian syöttötariffijärjestelmästä ja bioenergiatutkimuksen uusista aiheista.

Tilaisuus on samalla Pohjois-Suomen energiafoorumin aloitus- ja ideointitapahtuma. Kohderyhmänä ovat energia-alan yrittäjät, tutkijat, viranomaiset ja muut asiantuntijat. Tilaisuuden järjestävät Metlan Pohjois-Pohjanmaan energiatoimisto –hanke, Oulunkaaren seutukunnan Uusiutuvan energian yrityskeskus -hanke, Metsäkeskuksen Bioenergian edelläkävijät -hanke ja Oulun seudun osaamiskeskusohjelma.

Lisätietoja:


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi