Metsäntutkimuslaitos
Kutsu 28.11..2008

Puurakentamisen näkymät Venäjällä -seminaari

Metsäntutkimuslaitoksen (Metlan), Puuinfon ja Tekesin järjestämässä seminaarissa esitellään Venäjän pientalorakentamisen markkinoiden tuoreimpia näkymiä. Tilaisuudessa julkistetaan myös Metlassa vuoden 2008 aikana valmisteltu ”Pientalojen aluerakentamisen projektiliiketoiminta Venäjällä” -käsikirja.

Aika: tiistai 2.12.2008 klo 12.30–16.00
Paikka: Tekes, auditorio (Kyllikinportti 2, Helsinki)

Seminaarissa käydään läpi puurakentamistutkimuksen Venäjä-suunnitelmia sekä Tekesin Venäjä-verkottumisen aktivointikampanjan jatkotoimenpidesuunnitelmia. Metlan ja Tekesin asiantuntijoiden lisäksi seminaarissa kuullaan myös yritysmaailman edustajien alustuksia. Venäjän pientalorakentamisen markkinoista kertoo johtaja Aleksandr Tšernyh Puurakentamisyhdistyksestä (Assotsiatsija Derevjannogo Domostrojenija).

Tervetuloa!

Lisätietoja:


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi