Metsäntutkimuslaitos
Tiedote 6.11.2008

Erikoistutkija Lauri Hetemäelle Suomen Metsäyhdistyksen hopeinen ansiomerkki

Suomen Metsäyhdistyksen hallitus on myöntänyt 80. valtakunnallisten Metsäpäivien avajaisissa 6.11.2008 Helsingin Messukeskuksessa hopeisen ansiomerkin Metsäntutkimuslaitoksen erikoistutkija Lauri Hetemäelle.

Hopeinen ansiomerkki myönnetään pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työskentelystä Suomen Metsäyhdistyksen ja / tai sen tarkoitusperien hyväksi. Suomen Metsäyhdistyksen hallituksen perusteluissa sanotaan, että Metsäntutkimuslaitoksen erikoistutkija Lauri Hetemäki on rohkea, analyyttinen ja visionäärinen tiedemies, joka on metsäsektorin myllerryksessä säilyttänyt tutkijan viileän harkintakyvyn. Hetemäen asiantuntemusta on viime vuosina käytetty hyvin laajasti metsäsektorin erilaisissa tulevaisuus- ja kehittämishankkeissa. Lauri Hetemäki on viestintämyönteinen asiantuntija, joka osaa laittaa tutkimustensa tulokset ymmärrettävästi yhteiskunnalliseen viitekehykseen.

Lisätietoja:


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi