Metsäntutkimuslaitos
Kutsu 19.5.2008

Kutsu tiedotusvälineille avointen ovien päivään:

Metla avaa toimipisteen Tuorlassa

Aika: perjantaina 23.5. klo 10-14
Paikka: Metsäntutkimuslaitos,Tuorlan toimipiste, Väisäläntie 16, Piikkiö

Tervetuloa tutustumaan Metsäntutkimuslaitoksen (Metla) Tuorlan toimipisteeseen, joka toimii Varsinais-Suomen maaseutuoppilaitoksen tiloissa. Tuorlasta käsin Metla hoitaa kokeitaan ja kerää erilaisia aineistoja laajalla alueella Lounais-Suomessa. Metlan toimipiste siirtyi Tuorlaan Paimion Preitilästä.

Esimerkkejä alueella meneillään olevista mittauksista ja tutkimusaiheista:

Yleisölle ovet ovat avoinna lauantaina 24.5. Silloin Metlan ja Varsinais-Suomen oppilaitoksen lisäksi esittäytyvät alueella toimivat yhteistyökumppanit: MTT, Sokerijuurikkaan tutkimuskeskus, Observatorio, Tuorlan Majatalo.

Lisätietoja:

 


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi