Metsäntutkimuslaitos
Tiedote 15.5.2007

Erkki Kauhanen Metlan viestintäpäälliköksi

Metsäntutkimuslaitoksen viestintäpäällikön viransijaiseksi (1.5.2007–28.2.2009) on valittu tohtori Erkki Kauhanen. Kauhasella on vankka kokemus sekä mediatyöskentelystä että tiedeviestinnästä. Erkki Kauhanen aloitti työnsä Metlan viestintäpäällikkönä 2.5.2007.

Erkki Kauhanen on väitellyt joukkoviestinnästä tohtoriksi Helsingin yliopistossa sekä suorittanut journalistitutkinnon Sanomien toimittajakoulussa. Ennen Metlaan siirtymistään Kauhanen on työskennellyt journalistina Yleisradiossa, Helsingin Sanomissa ja Ilta-Sanomissa. Lisäksi Kauhanen on kirjoittanut muun muassa Suomen kuvalehteen, Tekniikan maailmaan ja TIEDE-lehteen sekä työskennellyt tutkijana Tampereen yliopiston Journalismin tutkimusyksikössä.

Viestintäpäällikön tehtävänä on vastata Metlan sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja koordinoinnista yhdessä Metlan johdon kanssa. Viestintäpäällikkö toimii myös Metlan viestintähenkilöstön esimiehenä.

Lisätietoja:


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi