Metsäntutkimuslaitos
Tiedote 14.5.2007

Metsä-DVD palkittiin hopeamitalilla Hampurin WorldMediaFestivalissa

Metsäalan yhteisvoimin tekemä Metsä-DVD palkittiin hopeamitalilla Euroopan merkittävimmässä tilausohjelmien arviointitapahtumassa. Hopeamitalin lisäksi tekijät saivat myös toisen palkinnon, jolla heitä kannustettiin tekemään lisää kansainvälisiä tuotantoja.

Metsä-DVD esittelee metsien, metsien käytön sekä toinen toisestaan riippuvaisten metsätalouden ja metsäteollisuuden merkitystä nykypäivän Suomessa ja suomalaisille. Noin kuuden minuutin avausjakso kokoaa metsän eri roolit suomalaisessa arjessa ja sielunmaisemassa. Kolmella itsenäisellä, noin neljän minuutin pituisella jaksolla kuvataan suomalaista metsänhoitoa, metsien lukuisia käyttömuotoja sekä metsiin pohjautuvia elinkeinoja ja niiden tutkimusta.

Metsäteollisuus ry:n ja sen jäsenten lisäksi DVD:n teossa mukana olivat MTK, Suomen Metsäsäätiö, Metsäntutkimuslaitos, Metsätalouden kehittämiskeskus Tapio ja Metsähallitus.

Hampurin WorldMediaFestival on kansainvälinen modernin median katselmus ja Euroopan merkittävin tilausohjelmien arviointitapahtuma. Intermedia-globe Silver Award -palkinnon voittanut DVD Metsä – Skog – Forest – Wald kilpaili kategoriassa PR/Global issues.Sarjassa ei jaettu muita palkintoja. WorldMediaFestivaliin osallistui tänä vuonna 487 tuotantoa 22 maasta.

Lisätietoja:


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi