Metsäntutkimuslaitos
10.04.2007

Risto Seppälä CSC:n tieteelliseksi neuvonantajaksi

Metlan professori Risto Seppälä on valittu Tieteen tietotekniikan keskus CSC:n tieteelliseksi neuvonantajaksi. Seppälä aloitti vuoden 2007 alussa kaksivuotisen toimikautensa. Risto Seppälän aihealue CSC:n neuvonantajana on metsiin ja metsien hyödyntämiseen liittyvä tutkimus eri tutkimusalueiden ja sektoreiden välillä.

CSC:n tieteellisten neuvonantajien tehtävänä on arvioida ja kehittää palveluita, edustaa korkeakoulunäkemystä toiminnan suunnittelussa sekä ylläpitää ja kehittää yhteyksiä kansalliseen ja kansainväliseen tutkimusyhteisöön.

Lisätietoja:

 


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi