Metsäntutkimuslaitos
Tiedote 19.01.2007

Professori Anatoly Petrov Metlan Kansainvälisen neuvottelukunnan jäseneksi

Venäjän johtaviin metsäasiantuntijoihin kuuluva professori Anatoly Petrov on Metsäntutkimuslaitoksen (Metla) Kansainvälisen neuvottelukunnan (Scientific Advisory Board, SAB) uusi jäsen. Petrov toimii Venäjän metsätalouden täydennyskoulutusinstituutin rehtorina.

Kansaivälisen neuvottelukunnan tehtävänä on muun muassa tarkastella Metlan strategisia tavoitteita ja painoalueita suhteessa muihin tutkimusorganisaatioihin. Neuvottelukunta tekee myös aloitteita uusista tutkimussuuntauksista ja -ohjelmista sekä edistää yhteistyötä ja verkostoitumista muiden johtavien kansainvälisten metsäntutkimusorganisaatioiden kanssa.

Neuvottelukunnan muita jäseniä ovat Darius M. Adams Oregonin valtionyliopistosta, Kjell Danell Ruotsin maataloustieteellisestä yliopistosta, Jagmohan S. Maini Toronton yliopistosta, Luc E. Pâques Ranskan kansallisen maatalouden tutkimusinstituutista ja puheenjohtaja Pasi Puttonen Metlasta. Neuvottelukunta kokoontuu kerran vuodessa.

Lisätietoja:


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi