Metsäntutkimuslaitos
Tiedote 2.1.2007 (päivitetty 13.6.2012)

Metsäntutkimuslaitoksen laskutusosoite on muuttunut 1.1.2007

 

Metsäntutkimuslaitos on siirtynyt sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Vastaanotamme verkkolaskuja Itella Information Logistics Oy:n verkkolaskupalvelun kautta. Metsäntutkimuslaitos käsittelee ja arkistoi ostolaskunsa vain verkkolaskuina.

Metsäntutkimuslaitoksen verkkolaskuosoite on:

OVT-tunnus: 003701245771
Y-tunnus: 0124577-1
Verkkolaskuvälittäjä: Itella
Välittäjän tunnus : 003710948874

Laskujen ajantasaisen käsittelyn varmistamiseksi on välttämätöntä, että verkkolaskuissa ilmoitetaan Metsäntutkimuslaitoksen toimipaikan nimi sekä tilauksen tehneen henkilön nimi ja viitteenä hankenumero.

Mikäli toimittajalla ei ole järjestelmää, jolla tuottaa verkkolaskuja, voivat he käyttää verkkolaskun tekemiseen ja lähettämiseen valtion tarjoamaa toistaiseksi maksutonta verkkolaskutuspalveluta (Supplier Portal). Verkkolaskutus-palveluun kirjautuminen ja sen käyttöön liittyvät ohjeet löytyvät osoitteesta www.valtiokonttori.fi/verkkolaskutus. Käyttöön liittyvissä kysymyksissä toimittajia auttaa Baswaren Supplier Portalin käyttäjätuki, puh. 0600 97 373 (puhelun hinta on 2,51 €/min +pvm), palveluaika ma-pe 8-17.

Metsäntutkimuslaitos vastaanottaa verkkolaskujen mukana myös sähköisiä liitteitä. Liitteiden suositeltava tiedostomuoto on pdf.

Emme vastaanota sähköpostilla lähetettyjä laskuja, koska ne eivät ole verkkolaskuja.

Lisätietoja:


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi