Metsäntutkimuslaitos

Tiedote 4.11.2004

Ari Turunen Metlan viestintäpäälliköksi

Metsäntutkimuslaitoksen viestintäpäällikön virkaan on valittu valtiotieteen lisensiaatti Ari Turunen. Turusella on vahva kokemus tiedeviestinnästä ja mediatyöskentelystä. Uusi viestintäpäällikkö aloittaa työnsä Metlassa 7.12.2004.

Ari Turunen siirtyy Metlaan CSC:stä, opetusministeriön omistamasta tieteen tietotekniikan keskuksesta. Siellä Turunen on työskennellyt viestintäpäällikkönä ja tiedetoimittajana. Ennen työtään CSC:ssä hän perusti Jyväskylässä tieteeseen erikoistuneen viestintätoimiston. Mediamaailma on tullut Turuselle tutuksi Yleisradion toimittajana sekä sanomalehti Kalevan tiedeliitteen ja Metro-lehden kolumnistina.

Koulutukseltaan Ari Turunen on valtiotieteiden lisensiaatti. Lisäksi hänellä on arvosanat tiedotusopista ja digitaalisesta mediasta sekä tutkinto viestinnän suunnittelusta ja johtamisesta.

Viestintäpäällikön tehtävänä on vastata Metlan sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja koordinoinnista yhdessä Metlan johdon kanssa. Viestintäpäällikkö toimii myös Metlan viestintähenkilöstön esimiehenä.

Lisätietoja:
Metsäntutkimuslaitos
Viestintä
puh. 010 211 2000
sähköposti: info@metla.fi


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi