Metsäntutkimuslaitos

Tiedote 15.10.2004

Uusi julkaisusarja Metsäntutkimuslaitokselta:
Metlan työraportteja -sarja ilmestyy Internetissä

Metsäntutkimuslaitos on ryhtynyt julkaisemaan uutta julkaisusarjaa Metlan työraportteja / Working Papers of the Finnish Forest Research Institute. Sarjan julkaisut ilmestyvät sähköisesti Internetissä, josta ne ovat maksutta luettavissa ja tulostettavissa.

Metlan työraportteja -sarjassa julkaistaan ensisijassa tutkimusten ennakkotuloksia, selvityksiä, esitelmiä ja kokouskoosteita. Sarjassa ei käytetä tieteellistä tarkastusmenettelyä. Julkaisut ovat joko suomen- tai englanninkielisiä. Työraportteja-sarja on tarkoitettu Metlan tutkimushankkeiden ja kokousmateriaalin julkaisukanavaksi. Sarjassa on tähän mennessä ilmestynyt neljä julkaisua.

Metsäntutkimuslaitoksen julkaisuja ollaan uudistamassa vaiheittain. Tarkoituksena on käyttää useita erilaisia julkaisukanavia, joilla Metlan tuottamaa tietoa tarjotaan kullekin sidosryhmälle mahdollisimman käyttökelpoisessa muodossa. Ensimmäinen uusi julkaisukanava, Metlan työraportteja, korvaa osittain Metsäntutkimuslaitoksen Tiedonantoja -sarjan, joka tullaan myöhemmin lakkauttamaan.

Metlan työraportteja -julkaisut löytyvät Internetistä osoitteesta: http://www.metla.fi/julkaisut/workingpapers/

Lisätietoja Metlan työraportteja -sarjasta:
päätoimittaja Eeva Korpilahti, Metsäntutkimuslaitos, p. 010 211 2070, eeva.korpilahti@metla.fi

Muita Metlan julkaisuja
Metsäntutkimuslaitos julkaisee mm. seuraavia painettuja julkaisuja:

  • Tieteellisesti tarkastettuja tutkimustuloksia Metla julkaisee yhdessä Suomen Metsätieteellisen Seuran kanssa Metsätieteen aikakauskirja- ja Silva Fennica -sarjoissa.
  • Metlan asiakaslehti, Metsäntutkimus, kertoo ajankohtaisista tutkimuksista ja tutkimustuloksista käytännönläheisesti. Lehti on ilmainen, ja se ilmestyy neljästi vuodessa.
  • Metla julkaisee myös mm. Metsätilastollista vuosikirjaa ja Metsäsektorin suhdannekatsausta, jotka ilmestyvät kerran vuodessa.

Painotuotteiden tilaukset: Metla / kirjasto, p. 010 211 2200, kirjasto@metla.fi

Lisätietoja Metlan julkaisuista: http://www.metla.fi/julkaisut/


Metsäntutkimuslaitoksen tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/    Metlan RSS-tiedotesyöte
Metla/Viestintä PL 18, 01301 VANTAA, puh. 010 211 2000, sähköposti: info @ metla.fi