[METLA Tiedote]

 

 

Julkaistavissa 10.11.2003

 

Seminaari:
Vuorovaikutteisuus metsätalouden ja metsäpolitiikan suunnittelussa
12.11.2003, Metlan Vantaan tutkimuskeskus

Metsäntutkimuslaitos järjestää 12.11.2003 Vuorovaikutteisuus metsätalouden ja metsäpolitiikan suunnittelussa -seminaarin Metlan Vantaan tutkimuskeskuksen tiloissa. Seminaarin tarkoituksena on tarjota ajankohtaista tutkimustietoa, käytännön kokemuksia ja tulevaisuuden suuntaviivoja vuorovaikutteisesta ja osallistavasta metsäsuunnittelusta. Seminaarissa käsitellään osallistamista metsätalouden ohjelmatyössä (KMO, AMO) sekä valtion, kuntien ja yksityismetsien metsäsuunnittelussa eri näkökulmista.

Seminaari on suunnattu metsäsuunnittelun ja metsäohjelmien toteutuksesta, seurannasta ja kehittämisestä vastaaville metsä- ja ympäristöalan ammattilaisille sekä kansalaisjärjestöjen edustajille. Myös tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita osallistumaan seminaariin.

Lisätietoja seminaarista ja päivän tarkemman ohjelman löydät seminaarin www-sivuilta.


Metlan ajankohtaista-sivulle

 


Metlan tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/
Metla/Viestintä Unioninkatu 40 A, 00170 HELSINKI, puh. 010 211 2000, sähköposti: info@metla.fi