[METLA Tiedote]

 

 

Julkaistavissa 13.10.2003

 

Kutsu tutkimuspäivään:
"Puun käyttö- ja markkinamahdollisuudet - mitä uutta?"
16.10.2003, Lahti

Metsäntutkimuslaitoksen Puunkäytön mahdollisuudet ja puutuotteiden menekki -tutkimusohjelma järjestää Lahden Sibelius-talossa 16.10.2003 tutkimuspäivän, jossa esitellään vuoden 2002 alusta toimineen tutkimusohjelman ensimmäisiä tuloksia. Puun käyttöä ja markkinoita käsitellään monipuolisesti tutkijoiden esitelmissä: aamupäivän teemana on Puun laatu ja soveltuvuus ja iltapäivän Teknologia, markkinat ja toimialan tila. Ohjelmassa on lisäksi puutuoteteollisuuden suuryrityksen ja pk-sektorin sekä puunmyyjien organisaation edustajien valmistellut kommenttipuheenvuorot.

Tutkimuspäivä on suunnattu erityisesti teollisille puunkäyttäjille ja puunmyyntimahdollisuuksiensa monipuolistamisesta kiinnostuneille metsänomistajille. Päivä tarjoaa ajankohtaista tietoa myös tutkimus- ja kehittämistehtävissä, opetuksessa sekä tiedonsiirto-, neuvonta- ja viestintätehtävissä työskenteleville.

Lisätietoja tutkimuspäivästä ja päivän tarkemman ohjelman löydät tutkimuspäivän www-sivuilta.

Tutkimusohjelma: Puunkäytön mahdollisuudet ja puutuotteiden menekki

Metlan ajankohtaista-sivulle


Metlan tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/
Metla/Viestintä Unioninkatu 40 A, 00170 HELSINKI, puh. 010 211 2000, sähköposti: info@metla.fi