[METLA Tiedote]

4.4.2003

 

 

Metsäntutkimuslaitoksen puhelinnumerot muuttuvat
Uusi valtakunnallinen numero on 010 2111

Metsäntutkimuslaitoksen (Metla) kaikki puhelinnumerot ovat muuttuneet. Metlan tutkimuskeskukset ja -asemat eri puolella Suomea kuuluvat 4.4.2003 lähtien yhtenäiseen puhe- ja tietoliikennejärjestelmään. Samalla Metlassa otetaan käyttöön valtakunnallinen numerointi.

Muutoksen myötä puhelinnumerointi yhtenäistyy koko Metlassa. Uudet henkilökohtaiset puhelinnumerot ovat muotoa 010 211 xxxx (xxxx on henkilön alanumero). Metlan numeroihin soitetut puhelut ovat koko maassa lähipuhelun hintaisia, eikä niiden eteen tarvitse valita erillistä suuntanumeroa. Ulkomailta soitettaessa yritysnumeron ensimmäinen nolla jätetään pois: esimerkiksi Metlan vaihteen numero on tällöin +358 10 2111. Metlan matkapuhelimien numerot ovat jatkossa muotoa 050 391 xxxx.

Uudet yhteystiedot löytyvät parhaiten Internet-sivuiltamme: www.metla.fi/yhteystiedot/

Uusi puhe- ja tietoliikennejärjestelmä yhdistää Metlan 19 toimipistettä ympäri Suomea ja tarjoaa jokaisen metlalaisen käyttöön samat nykyaikaiset palvelut. Uusi järjestelmä parantaa ja monipuolistaa myös Metlan palvelumahdollisuuksia. Metlassa oleva tieto on helpommin ja nopeammin hyödynnettävissä, kun esimerkiksi kyselyt voidaan yhdistää suoraan parhaalle asiantuntijalle. Aikaisemmin jokaisella yksiköllä oli oma erillinen puhelinvaihteensa.

Järjestelmän toimituksesta on vastannut ElisaCom Oy ja teknologiasta Siemens. Kyseessä on Suomen suurin puhe- ja tietoliikenteen yhdistävä, VoIP-tekniikalla toteutettu järjestelmä, jossa puhelut kulkevat tietoliikenneverkossa.

Lisätietoja:

  • Metla/ viestintä, puh. 010 211 2000

  • Jarkko Jokinen, projektipäällikkö, Metla, puh. 010 211 2001, sähköposti: jarkko.jokinen@metla.fi

Tärkeitä numeroita:

  • Metla/vaihde 010 2111

  • Metla-info 010 211 2000, sähköposti info@metla.fi

Metlan ajankohtaista-sivulle


Metlan tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/
Metla/Viestintä Unioninkatu 40 A, 00170 HELSINKI, puh. 010 211 2000, sähköposti: info@metla.fi