[METLA Tiedote]

Julkaistavissa 21.11.2002

 

Professori Matti Palo kutsuttu vierailevaksi
professoriksi Costa Ricaan

 

Costa Ricassa toimiva kansainvälinen CATIE-yliopisto (Tropical Agricultural Research and Higher Education Center) on kutsunut Metsäntutkimuslaitoksen metsäekonomian professorin Matti Palon vierailevaksi professoriksi. Professori Palon tehtäviin kuuluu muun muassa luentosarjan pitäminen metsäsektorin globaalistumisen vaikutuksista Latinalaisessa Amerikassa. CATIE-yliopisto on keskittynyt Latinalaisen Amerikan luonnonvarojen tutkimukseen. Yliopistossa annetaan sekä maisteri- että tohtorikoulutusta.

 


Kuva (c) Metla/Erkki Oksanen
Kuva suurempana
tiedostona (1,3 MB)

Professori Palo johti tutkimusohjelmaa "Maailman metsät, yhteiskunta ja ympäristö" vuosina 1996-2001. Metlan koordinoimaan ohjelmaan osallistui kahdeksan kansainvälistä tutkimuslaitosta. Professori Palo on mallintanut parinkymmenen vuoden ajan tropiikin metsäkatoa, muun muassa sen syitä ja toteutumisvaihtoehtoja.

Palo on tehnyt aiemmin tutkimustyötä Latinalaisessa Amerikassa, muun muassa Meksikossa, Guatemalassa, Costa Ricassa, Brasiliassa, Argentiinassa ja Chilessä.

 

HUOM! Kaikki Metlan puhelinnumerot ovat muuttuneet v. 2003.
Metlan valtakunnallisen vaihteen numero on 010 2111.


Yhteystiedot ja lisätietoja:
professori Matti Palo, Metsäntutkimuslaitos, Vantaan tutkimuskeskus, puh. (09) 8570 5770, sähköposti: matti.palo@metla.fi, kotisivut: www.metla.fi/pp/MPal/index.htm

Metlan ajankohtaista-sivulle

Tiedote englanniksi


Metlan tiedotteet Internetissä: http://www.metla.fi/tiedotteet/
Metla/Viestintä Unioninkatu 40 A, 00170 HELSINKI, puh. (09) 857 05260 sähköposti: info@metla.fi