Kuva: Ari Laurén

 

 

Metsätalous ja vesistöt seminaari

26.-27.9.2006 Koli, Luontokeskus Ukko

 >
Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista metsätalouteen ja vesistöihin liittyvistä kysymyksistä sekä kuulemaan uusia aiheeseen liittyviä tutkimustuloksia! Seminaarin järjestävät yhteistyössä Metla, Metsäkeskus Pohjois-Karjala, Metsätalouden kehittämiskeskus Tapio, Suomen ympäristökeskus, Pohjois-Karjalan ympäristökeskus, Geologian tutkimuskeskus ja Joensuun yliopisto.

Seminaari on tarkoitettu metsätalouden vesistökuormitusasioiden kanssa työskenteleville metsä- ja ympäristöalan käytännön asiantuntijoille, päättäjille ja tutkijoille.

Seminaarin ensimmäinen päivä on varattu esitelmille ja keskustelulle ja toinen päivä maastoretkeilylle (ohjelma). Esitelmät käsittelevät vesiensuojelun nykytilaa ja tulevaisuuden suuntaviivoja, kuormituksen hallintaa metsätaloustoimenpiteiden yhteydessä, kuormituksen vaikutusta vesistössä sekä työkaluja kuormituksen hallintaan. Retkeilyllä vieraillaan kunnostusojituskohteella sekä bioenergian korjuukohteella.

Seminaariin ilmoittautuminen 1.9.2006 mennessä. Seminaarin hinta on 45 euroa ja se sisältää ohjelman, materiaalit, linja-autokuljetukset Joensuusta ja takaisin sekä ohjelmaan merkityt ateriat. Majoitus ei sisälly seminaarin hintaan. Majoittua voi esimerkiksi Hotelli Kolilla, varaukset jokainen hoitaa itse. Majoitusvarausta tehdessä on hyvä ilmoittaa seminaarin osanotosta.

Lisätietoja seminaarin sisällöstä:
Leena Finér
Metla/Joensuu
puh. 010 211 3067
etunimi.sukunimi@metla.fi

Lisätietoja käytännön järjestelyistä:
Leena Karvinen

Metla/Joensuu
puh. 010 211 3016
etunimi.sukunimi@metla.fi
 
   Päivitetty:   02.11.2006 / EKel Metla : Tapahtumat    Palaute Metlan etusivulle
. .