Homepage of Metla
   

Venäjän metsäpolitiikan ajankohtaisseminaari

22.3. 2005, Helsinki

Kuva: Metla/Erkki Oksanen
Kotisivu
Ohjelma
Osallistujat  

Metla
Tapahtumia Metlassa


 

Lisätietoja:

professori
Timo Karjalainen

p. 010 211 3080
timo.karjalainen@metla.fi

tutkija
Elina Välkky

p. 010 211 3261
elina.valkky@metla.fi

Järjestäjät: Metsäntutkimuslaitos, Kohti edistyvää metsäsektoria Luoteis-Venäjällä -hanke, Venäjän metsätalouden täydennyskoulutusinstituutti, Joensuun yliopisto, Suomen Akatemia

Aika: Tiistai 22.3.2005

Paikka: Suomen Akatemia, Vilhovuorenkatu 6, Helsinki

Suomen Akatemian juhlasalissa järjestetään 22.3.2005 seminaari "Luoteis-Venäjän metsäteollisuuden kehittäminen huomioiden taloudellinen, ekologinen ja sosiaalinen kestävyys".

Seminaarin tarkoituksena on antaa ajankohtaiskatsaus Venäjän metsäsektorin viimeaikaisiin ja käynnissäoleviin muutoksiin. Puhujiksi on kutsuttu kiinnostava joukko alan johtavia asiantuntijoita sekä metsähallinnosta että yritysmaailmasta. Kohderyhmänä ovat suomalaiset metsäsektorin toimijat, niin käytännön metsätalouden, metsäteollisuuden, tutkimuksen kuin päätöksenteon ja politiikan parissa työskentelevät.

Seminaarin viralliset kielet ovat suomi ja venäjä (simultaanitulkkaus). Sitovat ilmoittautumiset 15.3. mennessä Elina Välkylle (elina.valkky@metla.fi , fax 010 211 3251). Seminaarin osallistumismaksu on 50 €. Maksu laskutetaan jälkikäteen. Lähetä ilmoittaumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

  • Etunimi- ja sukunimi
  • Yritys
  • Sähköpostiosoite
  • Posti-/laskutusosoite
Alkuun/Top Sivun alkuun/Top of page
  Updated:   17.3.2005/SaMu Metla :  Ajankohtaista  Palaute Homepage of Metla