Metla är en del av Naturresursinstitutet från 1.1.2015. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla » Om institutet » Resultatenheter och verksamhetspunkter

Skogsforskningsinstitutets resultatenheter och
verksamhetspunkter

Sajtkarta | Sökning

Forskningsprogram

Forskningsprogrammen är mångvetenskapliga, riksomfattande och består av flera forskningshelheter. I allmänhet har ett forskningsprogram grundats för att lösa ett omfattande, aktuellt problem eller en fråga inom forskningen. Forskningsprogrammen är resultatansvariga direkt inför institutets ledning.

Forskningsskogar

Forskningsskogar sköts av regionala forskningscentraler och -stationer. Tillägsinformation om tjänster som forskningsskogarna erbjuder får du från forskningscentralerna och -stationerna samt direkt från respektive forskningsområdets verksamhetspunkt.

Stab och riksomfattande serviceprojekt

Metlas stab och de riksomfattande stödtjänstprojekten finns i Vanda Jokiniemi. Skogsträdsförädling, Institutets centrallaboratorium och bibliotek samt koordineringen av fältförsöken finns också i Vanda.

Verksamhetsenheter

Verksamhetsenheter svarar för forsknings- och serviceprojekt inom området och för projekt för informationstjänster som ansluter sig till enhetens verksamhet. Dessa enheter svarar också för skötseln och nyttjandet av forsknings- och naturskyddsområden inom sina egna verksamhetsområden.

Kontaktuppgifter:

Haapastensyrjä
Joensuu
Kannus
Kolari
Oulu

Parkano
Punkaharju
Rovaniemi
Suonenjoki
Vantaa

Updaterat: 11.06.2013 /KPB  | Bilder: Erkki Oksanen, Metla, om inte annat nämns  |  Copyright Metla  |  Feedback