Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Tietoa Metlasta » Henkilöstö

Metlan henkilöstö

Sivukartta | Haku
Kuva: Metla/Erkki Oksanen

Metlan henkilöstöön kuuluu monipuolisesti eri alojen asiantuntijoita. Yksi Metlan vahvuuksista onkin henkilöstön korkeatasoinen ammattitaito ja monipuolinen osaaminen

Metlassa on v. 2014 tutkijoita yli 260. Vakinaisista tutkijoista yli puolet on tohtorin tutkinnon suorittaneita. Noin kahdella kolmasosalla tutkijoista on metsällinen tutkinto, lisäksi Metlassa työskentelee muun muassa taloustieteiden, yhteiskuntatieteiden, biologisten tieteiden, tekniikan ja humanististen tieteiden asiantuntijoita. Lisäksi laitoksella on noin 20 ulkopuolista tutkijaa, joiden tutkimustoiminta liittyy laitoksen toiminta-ajatukseen. Ulkopuoliset tutkijat eivät ole työsuhteessa Metlaan.

Muissa kuin varsinaisissa tutkijantehtävissä työskentelee suuri joukko osaavaa, ammattitaitoista henkilökuntaa, jonka koulutustausta ja kokemus ovat monipuolisia. Henkilöstöön kuuluu muun muassa laboratoriohenkilökuntaa, tutkimusmetsissä työskenteleviä metsäalan ammattilaisia, tutkimusta avustavaa ja tukevaa koe- ja kenttähenkilökuntaa, toimisto- ja hallintotehtävien ammattilaisia, atk- ja tietohallintohenkilökuntaa sekä erilaisissa johto-, asiantuntija- ja erikoistehtävissä toimivia asiantuntijoita.

Metlan henkilöstö 31.12.2014

  • 532 vakituista työntekijää
  • 49 määräaikaista työntekijää

Noin puolet henkilöstöstä työskentelee pääkaupunkiseudun, puolet alueellisissa toimintayksiköissä.

Lisätietoja Metlan henkilöstöstä, yhteystiedot

  Päivitetty: 02.01.2015 /KPB | Copyright Metla | Palaute