Metinfo Tilastopalvelu www.luke.fi www.luke.fi
Tilastopalvelun kotisivulle  Tilastopalvelu     Julkistamiskalenteri     Laatuselosteet & yhteyshenkilöt     Tilaaminen
Metsäntutkimuslaitos
Luke / Tilastopalvelu

Tilastopalvelu

Ruoka ja luonnonvaratilastot ilmestyvät kesäkuun alusta alkaen verkossa osoitteessa stat.luke.fi. Lue tarkemmin tiedotteesta.

Metinfo Tilastopalvelu tarjoaa ajantasaista ja kattavaa tilastotietoa Suomen metsäsektorin toiminnasta. Tilastopalvelusta löydät ajankohtaiset tilastojulkaisut ja -tietokannat.

Tilastotietojen käyttö on vapaata. Lainattaessa on lähteeksi mainittava Metsäntutkimuslaitos. Vain yksityismetsien markkinahakkuut kunnittain -tilasto on maksullinen (ks. tilaaminen).

Metsätilastot tuottaa Metsäntutkimuslaitoksen Metsätilastollinen tietopalvelu ja Valtakunnan metsien inventointi (VMI). Metlan julkaisemat tilastot ovat osa Suomen virallista tilastoa (SVT).

Metsätilastollinen vuosikirja

Metsätilastollinen vuosikirja tarjoaa kokonaiskuvan Suomen metsäsektorista.

Uusimmat Tilastojulkistukset

13.05.2015
Teollisuuspuun hakkuut ja työvoima, maaliskuu 2015
13.05.2015
Teollisuuspuun kauppa, huhtikuu 2015
13.05.2015
Raakapuun kokonaiskäyttö 73 miljoonaa kuutiometriä vuonna 2014
Aiemmat julkistukset -> Mesätilastotiedotteet-syöte

Ajankohtaista Tilastopalvelussa

25.6.2015 Kunnittaiset hakkuut 2014 julkaistu
Tilasto yksityismetsien markkinahakkuista kunnittain vuonna 2014 on valmistunut ja se on julkaistu Hakkuut kunnittain -osassa. Kunnittaiset hakkuutilastot on lisäpalvelu, jonka käyttöön tarvitaan erillinen lisenssi (katso Tilaaminen).
26.5.2015 Metsien hoito tilaston työmäärätietoja vuodelta 2014 täydennetty ja korjattu
Vuoden 2014 metsänhoito- ja metsänparannustöiden työmäärätietoja täydennetty ja korjattu Suomen metsäkeskuksen Rannikon ja Lounais-Suomen alueilla sekä koko maassa.
19.12.2014 Metsätilastojen tuotanto Lukessa käynnistyy
Metlan toiminnan päättyessä metsätilastojen tuotanto siirtyy Luonnonvarakeskuksen Tilastopalvelut-yksikköön 1.1.2015 alkaen. Metsätilastoja laativien asiantuntijoiden puhelinnumerot säilyvät ennallaan, mutta sähköpostiosoitteet ovat vuoden alusta lähtien muotoa etunimi.sukunimi(a)luke.fi. Metsätilastot julkaistaan sähköisesti Luken verkkopalvelussa osoitteessa http://www.luke.fi.
Aiemmat uutiset ->