Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metinfo » SuojeluMotti-ohjelmisto » Rekisteröityminen ja tuki

Metinfo - SuojeluMotti-ohjelmisto

Sivukartta | Haku

Kanava tutkittuun tietoon ja asiantuntija­palveluihin

Kuva: Metla/Erkki Oksanen

Rekisteröityminen ja tuki

 

Lisätietoja SuojeluMOTTI-ohjelmiston käytöstä

1. Tuotteen käyttöoikeus

SuojeluMOTTI-ohjelmiston kokeilujakson pituus on 180 vuorokautta asentamisesta. Sen jälkeen käyttö on sallittua vain rekisteröityneille käyttäjille. He saavat SuojeluMOTTI -verkkosivuilta avainkoodin, jolla ohjelmiston voi aktivoida niin, että sen käyttöoikeus jatkuu määräajan, yleensä kalenterivuoden kerrallaan.

Ohjelmistoa tai sen osaa ei saa jakaa edelleen eikä sillä tuotettuja tuloksia saa myydä, julkaista tai muuten levittää ilman Metsäntutkimuslaitoksen lupaa.

2. Tuotetuki

Vastaanotamme SuojeluMOTTI -ohjelmistoa koskevia tiedusteluja ja palautetta sähköpostitse osoitteessa motti.metinfo @ metla.fi. Viestin aiheeseen kannattaa laittaa SuojeluMOTTI -sana, jotta postin jatkokäsittely on sujuvaa. Puhelintukea ei ole järjestetty.

3. Laitteistovaatimukset

SuojeluMOTTI -metsänkasvatusohjelmisto on suunniteltu Windows XP ja Windows 7 -käyttöjärjestelmällä varustettuihin kokoonpanoihin. Lisäksi näytön tarkkuus on oltava vähintään 1024 x 768 kuvapistettä. Ohjelmisto vaatii noin 20 megatavua vapaata kiintolevytilaa. HUOM! Käyttäjällä on oltava kirjoitusoikeudet siihen hakemistoon, mihin MOTTI asennetaan.

Ohjelmiston käyttöönotto ja käyttäjäksi rekisteröityminen

Ohjelmistoon voi tutustua 180 päivän kokeilujakson ajan. SuojeluMOTTI -metsänkasvatusohjelmiston jatkokehittämisen ja käyttäjätuen kannalta on tärkeää, että käyttäjät rekisteröityvät eli toimittavat yhteystietonsa Metlan METINFO-palveluun. Ohjelmiston käyttö kokeilujakson jälkeen on sallittu vain rekisteröityneille käyttäjille. Heille saavat SuojeluMOTTI -verkkosivuilta avainkoodin, jolla ohjelmiston voi aktivoida uudelleen. Avaimet ovat voimassa yleensä kalenterivuoden kerrallaan. Ohjelmisto muistuttaa käyttäjää avainkoodin uusimisesta, kun käyttöoikeutta on jäljellä 30 vuorokautta.

Kokeilujakson aikana SuojeluMOTTI käynnistyy muistutusikkunalla. SuojeluMOTTI -käyttäjäksi kannattaa rekisteröityä jo kokeilujakson aikana, sillä avainkoodilla aktivoitu ohjelmisto käynnistyy suoraan ilman muistutusikkunaa. Lisäohjeita rekisteröinnistä on SuojeluMOTTI –ohjelmiston käyttöohjeessa.

Päivitetty: 13.06.2011 /SaMe | Copyright Metla | Palaute