copyright Antti Pouttu Pulskamailapistiäinen:
Naaras munii munat usein saman lehden reunoille kukin omaan munataskuun lehden maltoon. Myöhemmin munataskut ruskettuvat.
Takaisin
Valokuva: Heikki Nuorteva
7.2007 Ylämaa

   01.09.2008 / APou
MetsätietopalveluMetla Metsien terveysPalautelomake Metsäntutkimuslaitos