Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metinfo » ARVO

ARVO-ohjelmisto: käyttöohjeet ja tuki

Sivukartta | Haku
1. Tuotteen käyttöoikeus

ARVO on ilmaisjakeluohjelma, jota saa ladata ja käyttää vapaasti. Ohjelmistoa tai sen osaa ei saa jakaa edelleen eikä sillä tuotettuja tuloksia saa myydä, julkaista tai muuten levittää ilman Metsäntutkimuslaitoksen lupaa.

2. Tuotetuki

Tuoteen jakelupaketti ei sisällä tuotetukea. Vastaamme ARVO-ohjelmistoon liittyviin tiedusteluihin resurssiemme rajoissa osoitteessa metinfo@metla.fi. Voit antaa myös palautetta ja kehitysideoita samaan osoitteeseen. Puhelintukea ei ole järjestetty.

3. Laitteistovaatimukset

ARVO on suunniteltu käytettäväksi Windows XP/ Windows Vista -käyttöjärjestelmällä. Järjestelmän näytön tarkkuus on oltava vähintään 1024 x 768 kuvapistettä. Ohjelmisto ja luotava runkopankki vaativat mielellään 400 megatavua vapaata kiintolevytilaa. HUOM! Käyttäjällä on oltava kirjoitusoikeudet siihen hakemistoon, johon ohjelma asennetaan.

4. Tulosten luotettavuus

ARVO-ohjelmiston antamat tulokset ovat viitteellisiä ja perustuvat ohjelmistossa käytettyyn runkopankki- ja laatuaineistoon. Ennusteiden luotettavuus riippuu ARVO-ohjelmistossa olevan aineiston ja ennustuksen kohteena olevan leimikon samankaltaisuudesta.

Metsäntutkimuslaitos ei vastaa tässä ohjelmassa käytettyjen aineistojen, eikä ohjelman antaminen tulosten oikeellisuudesta.

 

  Päivitetty: 27.03.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute