Metlan työraportteja

©Metla/Erkki Oksanen
Kuva: Metla/Erkki Oksanen
 >

Metla julkaisee Työraportteja-sarjassaan tutkimusten ennakkotuloksia ja ennakkotulosten luonteisia selvityksiä. Sarjassa julkaistaan myös esitelmiä ja kokouskoosteita yms. Sarjassa ei käytetä tieteellistä tarkastusmenettelyä, ja kirjoitukset luokitellaan Metlan julkaisutoiminnassa samaan ryhmään monisteiden kanssa.

Tieteellisesti tarkastettuja tutkimustuloksia Metla julkaisee yhdessä Suomen Metsätieteellisen Seuran kanssa Metsätieteen aikakauskirja- ja Silva Fennica -sarjoissa. Työraportteja-sarja on tarkoitettu vain Metlan tutkimushankkeiden ja Metlan järjestämien kokousten julkaisukanavaksi eikä siis ole avoin kaikille kirjoittajille.

Sarja perustettiin vuonna 2004.Sarjan julkaisut ovat yleensä joko suomen- tai englanninkielisiä. Sarjaa julkaistaan vain sähköisesti Internet-verkossa. Julkaisut ovat maksutta saatavissa pdf-muodossa.

Sivuston sisällys

Sivuilta löytyvät vuosittaiset julkaisuluettelot, julkaisujen (koti)sivut ja julkaisut pdf-muodossa.

Julkaisut löytyvät vasemmalla olevasta vuosittaisista luetteloista. Vuosihakemistossa on linkit jokaisen julkaisun (koti)sivulle, josta löytyy linkit pdf-tiedostoihin.

 
   Päivitetty:   25.6.2008/MGal Metla : Julkaisut : Working Papers    Palaute Metlan etusivulle
. .