Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.08.2014
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkijan tehtävänä on metsien kestävyyden mittaamisen ja siihen liittyvien mittareiden kehittäminen, soveltaminen ja käyttö eri tarkoituksiin. Tehtävään kuuluu kestävyyden mittareiden kansainvälisen kehityksen seuranta ja osallistuminen kansainväliseen työhön kuten FOREST EUROPE, Montreal ja ITTO prosesseissa. Lisäksi tehtävän hoitaminen vaatii metsien ja muiden luonnonvarojen seurantojen ja niihin liittyvän tiedonkeruun tuntemusta.

Hakijalta odotamme: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kokemus kestävän metsätalouden mittaamisesta ja raportoinnista katsotaan eduksi kuten osallistuminen esim. Suomen metsien tila ja State of Europe's Forests raporttien koostamiseen. Hyvä yhteistyökyky ja vuorovaikutustaidot ovat myös tehtävän vaatimuksia. Kansainvälinen yhteistyö edellyttää hyvää ja sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (3022,74 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 27.06.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-95-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-95-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 13.06.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute