Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Erikoistutkija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.09.2014 – 30.06.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, PL 18, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkimustyö on osa Suomen Akatemian rahoittamaa hanketta “Männynjuurikäävän virusten keskinäiset interaktiot ja isännän reaktiot”. Palkattavan tutkijan tehtävänä on hankkeen tutkimussuunnitelman pohjalta tutkimuksen toteutuksen suunnittelu, tutkimusaineiston keruu ja analysointi sekä tulosten raportointi seuraavista aiheista: 1) juurikäävän virusten välinen rekombinaatio, 2) juurikääpävirusten uudenlainen lajikonsepti sekä 3) muiden hankesuunnitelmassa mainittujen hypoteesien testaamiseen, joista päävastuu on hankkeessa työskentelevällä toisella määräaikaisella tutkijalla.

Hakijalta odotamme: Tehtävään valittavalta tutkijalta odotamme tohtorin tutkintoa tehtävään sopivalta alalta sekä näyttöä tieteellisestä julkaisemisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aseptisten mikrobikasvatusmenetelmien hallintaa, hyvää molekyylibiologista osaamista ja kykyä ryhmässä työskentelystä.

Luemme eduksi: Aiempi kokemus menestyksellisestä työskentelystä sienivirustutkimuksen parissa luetaan hakijalle eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (3022,74 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 06.06.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-89-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-89-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Professori Jarkko Hantula, p. 040 8015419, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 12.06.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute