Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Erikoistutkija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Erikoistutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.06.2014
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkijan tehtävänä on tutkia metsätaloudessa ja metsäalan liiketoimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia Venäjällä sekä itäisen Euroopan siirtymätalousmaissa ja myös ennakoida näitä muutoksia ja niiden vaikutuksia erityisesti Suomen metsäsektorin ja biotalouden näkökulmasta.

Researcher's task is to research changes in forestry and forest sector business environment in Russia and the Eastern European transition economies, and also to anticipate these changes and their effects especially from the Finnish forest sector and bio-economy point of view.

Hakijalta odotamme: Toimeen valittavalta edellytetään tutkimusalaan soveltuvaa tohtorintutkintoa ja kokemusta Venäjän ja itäisen Euroopan maiden metsätalouden ja metsäalan liiketoimintaympäristön tutkimus- ja kehitystyöstä. Lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen tutkimus- ja kehitystoimintaan osana tutkimusryhmää, kokemusta ja näyttöjä rahoituksen hankinnasta tutkimus- ja kehitystyöhön, näyttöä tieteellisestä julkaisutoiminnasta ja tutkimusyhteistyöstä.

Applicant should have a doctoral degree from a field suitable for the research, and experience in research and development work related to business environment in forestry and forest industry in Russia and Eastern European countries. In addition, applicant should have capacity for independent research and development work as part of the research team, experience and credentials from acquisition of funding for research and development work, and proven activity in scientific publishing and research cooperation.

Luemme eduksi: Työkokemus metsäalan yrityksessä Venäjällä sekä perehtyneisyys ennakointitutkimukseen katsotaan eduksi. Hyvä suomen, englannin ja venäjän kielen kirjallinen ja suullinen taito katsotaan eduksi.

Additional benefit would be professional experience in forest sector company in Russia, and familiarity with foresight research would be an advantage. Good written and oral skills in Finnish, English and Russian would be an advantage.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10-11 (3331,72-3681,25 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Salary is based on the incentive system terms set by Metla. The position be at the level 10-11 (3331,72-3681,25 €/month). Additional bonus will be paid based on work performance.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 20.05.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-77-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-77-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 28.04.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute