Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 1.10.2014
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, PL 18, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkija kehittää ja soveltaa ekonometrisia ja tilastollisia menetelmiä, tuottaa mallinnus- ja tietopohjaa metsiin perustuvien luonnonvarojen tutkimukselle sekä raportoi tutkimustuloksia.

Tutkimus- ja sovelluskohteina voivat olla mm. metsiin perustuvat kansainväliset ja kotimaiset tuote-, palvelu-, materiaali-, bioenergia-, ja raaka - ainemarkkinat, sekä näiden seuranta ja ennakointi. Tutkija osallistuu asiantuntijana myös yleisemmin ekonometrisen menetelmätuen antamiseen.

Hakijalta odotamme: Tutkijalta odotetaan hyvää ja laajaa ekonometristen ja muiden tilastollisten menetelmien tuntemusta sekä monipuolista kokemusta ohjelmistojen soveltamisesta muun muassa aikasarja-, paneeli-, ja monimuuttuja-aineistoihin. Edellytyksenä on tohtorin tutkinto soveltuvalla alalla.

Luemme eduksi:  Näytöt tehtäväalaan liittyvästä tieteellisestä julkaisutoiminnasta, kokemusta projektityöskentelystä ja ulkopuolisen rahoituksen hankinnasta, metsiin perustuvan luonnonvara-alan tuntemus, hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä yhteistyötaidot.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 10 (3331,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 15.8.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-52-14) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-52-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Vanhempi tutkija Riitta Hänninen 029 532 2232, etunimi.sukunimi@metla.fi
    Tavoitettavissa 4.-15.8.2014

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 21.07.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute