Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija, taimituotannon asiantuntija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.04.2014
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Suonenjoen toimipaikka, Juntintie 154, 77600 Suonenjoki
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tehtävä liittyy Metlan Suonenjoen tutkimustaimitarhan toiminnan kehittämiseen, jota tukee EAKR-projekti: Metsäpuiden taimituotannon tutkimus- ja koulutusosaamishanke.

Asiantuntijan tehtävänä on vastata Suonenjoen tutkimustaimitarhan toiminnasta ja kasvatusmenetelmien kehittämisestä yhteistyössä tutkijoiden ja käytännön toimijoiden kanssa sekä ylläpitää taimitarhan valmiuksia tarjota tutkimusympäristö taimituotantoon liittyville tutkimuksille ja testauksille. Tehtävänä on myös huolehtia resurssien hankinnasta, edistää ja toteuttaa taimituotannon koti- ja kansainvälisiä koulutus- ja kehittämishankkeita sekä osallistua taimituotannon tutkimuksiin.

Hakijalta odotamme: Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Käytännön kokemus taimituotannosta ja sen kehittämisestä samoin kuin alan tutkimustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytetään hyvää yhteistyökykyä ja hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Kansainvälisen yhteistyön hoitaminen edellyttää sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 9 (3022,74 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika. 

Hakeminen

Hakuaika päättyy 28.02.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-29-14) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

 
 

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-29-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Professori Leena Finér, p. 050 391 3067 etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Asiakaspäällikkö Leo Tervo, p. 050 391 4859 etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 07.02.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute