Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.03.2014 - 31.12.2014
Määräaikaisuuden syy sijaisuus
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkija työskentelee Metsäntutkimuslaitoksen viranomaistoimintoihin kuuluvassa Kasvihuonekaasujen laskenta ja raportointi-hankkeessa. Tehtäviin kuuluu laskenta-aineistojen valmistelu, päästölaskennat sekä inventaarioraportin valmistelutyöt maankäyttö ja metsätaloussektorin kasvihuonekaasuinventaariossa.

Hakijalta odotamme: Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi metsä- tai ympäristötieteiden alalta, hyvää englannin kielen taitoa sekä tilastollisten laskentaohjelmien hallintaa (SAS ja R). Odotamme hakijalta perehtyneisyyttä maankäytön kasvihuonekaasutaselaskennan periaatteisiin ja arvostamme aiempaa käytännössä osoitettua laskentakokemusta.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (2763,80 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 5.2.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-20-14) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-20-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Varttunut tutkija Tarja Tuomainen, p. 050 391 2190, etunimi.sukunimi@metla.fi.
    Tavoitettavissa: klo 13-16.
  • Vanhempi tutkija Aleksi Lehtonen, p. 050 391 2362, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 07.02.2014 /KPB | Copyright Metla | Palaute