Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Innovaatioasiantuntija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Innovaatioasiantuntija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.02.2015 - 30.11.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen / Luonnonvarakeskuksen (Luke) Joensuun toimipaikkaan haetaan innovaatioasiantuntijaa ajalle 1.2.2015-30.11.2016. Palkattava henkilö työskentelee Pohjois-Karjalan Maakuntaliiton rahoittamassa (EAKR rahoitus) hankkeessa "Vihreän Kasvun Keskus (VKK)". Hanketta koordinoi Joensuun Tiedepuisto ja Metla / Luke toteuttaa hankkeen osatehtäviä projektisuunnitelman mukaisesti. Hankkeen tavoitteena on luoda edellytyksiä synnyttää koko maakunnan laajuisesti uutta yritystoimintaa, parantaa kehittämistoiminnan koordinaatiota, kehittää työkaluja innovaatiotoiminnan tehostamiseksi niin yrityksissä kuin tutkimuslaitoksissa sekä vahvistaa yritysten ja tutkimusmaailman välistä vuoropuhelua. Palkattavan innovaatioasiantuntijan vastuulla on erityisesti Metlan/Luken tutkijoiden sekä yritysten välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja sitä kautta biotaloutta edistävien tutkimus- ja kehittämishanke-ehdotusten synnyttäminen, tutkimuspalveluiden ja Luken innovaatioprosessin kehittäminen hankkeen aikana sekä erilaisten ideointi/innovointitilaisuuksien järjestäminen yhteistyössä muiden hankkeeseen osallistuvien tahojen kanssa.

Hakijalta odotamme: Odotamme hakijalta kykyä kuunnella asiakkaita ja keksiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin yhteistyössä tutkijoiden kanssa. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää korkeakoulututkintoa metsäbiotalouteen liittyvältä alalta. Edellytämme myös useiden vuosien työkokemusta aiheeseen liittyvistä kehittämistehtävistä. Luemme eduksi kokemukset koko innovaatioprosessin hallinnasta esim. ideoinnista, ideoiden arvioinnista ja valinnasta, konseptoinnista sekä business casen rakentamisesta. Työssä tarvitaan systemaattista työskentelyotetta, monipuolisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ketterään ongelmanratkaisuun. Hanke sisältää myös kansainvälistä toimintaa, joten työssä tarvitaan myös hyvää englannin kielen taitoa.

 
 

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3351,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 29.12.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-156-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-156-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Erikoistutkija Mikko Kurttila, p. 050 391 3262, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 19.12.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute