Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Erikoistutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 12.01.2015 - 31.12.2019
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Etelä-Suomen alueyksikkö, Vantaan toimipaikka, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Erikoistutkijan tehtävänä on metsien kasvu- ja tuotostutkimuksen alaan liittyvä tutkimustyö sisältäen tutkimusten suunnittelun, toteutuksen ja tutkimustulosten raportoinnin. Erikoistutkijalta edellytetään aloitteellisuutta ja aktiivista tutkimusrahoituksen hankintaa. Tehtävänä on myös tutkimushankkeiden koordinointi ja hallinnointi. Tehtävään sisältyy monipuolista tutkimustiedon välitystä ja asiantuntijatehtäviä metsien käsittelyyn ja puuntuotokseen liittyvissä aiheissa.

Hakijalta odotamme: Tutkijakoulutus (tohtorin tutkinto) soveltuvalta alalta, vahva osaaminen metsien kasvu- ja tuotostutkimuksesta ja tutkimustiedon käytäntöön viennistä, käytännössä osoitettua tuloksellisuutta tutkimushankkeiden koordinoinnissa ja tutkimusrahoituksen hankinnassa.

Tehtävissä vaaditaan perehtyneisyyttä kasvu- ja tuotostutkimuksen tutkimusmenetelmiin, laajojen empiiristen aineistojen hallintaan ja tilastolliseen analysointiin, kasvumallinnukseen ja simulointitutkimuksiin sekä niissä sovellettuihin menetelmiin. Tehtävissä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa tieteelliseen ja yleistajuiseen tutkimustulosten raportointiin.

Luemme eduksi: Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä laajoissa ja monitieteellisissä tutkimusryhmissä ja verkostoissa. Edellytämme kykyä soveltaa ja jalostaa tutkimustietoa käytäntöön sekä kokemusta yhteistyöstä käytännön metsäalan eri toimijoiden kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää käytännön metsätalouden ja sen toimintaympäristön tuntemista.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 12 (4060,59 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 23.12.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-154-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-154-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Tutkimusprofessori Jari Hynynen, p. 050 391 2350, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 16.12.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute