Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.01.2015 - 31.05.2017
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan metsäteknologian tutkijaa ajalle 1.1.2015-31.5.2017. Palkattava henkilö työskentelee Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen rahoittamassa Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) hankkeessa "Laatutietoisuus ja osaaminen - koulutuksen avulla parempaa laatua metsähakkeen tuotantoon (KOPLA)". Hankkeen tavoitteena on metsäenergian korjuu- ja toimitusketjuissa työskentelevien yrittäjien ja yritysten työntekijöiden laatuosaamisen lisääminen hankittaessa metsäbiomassaa energiantuotannon tarpeisiin.

Palkattavan henkilön tehtävänä on koostaa alan viimeisimmän tutkimustiedon pohjalta "Hyvät käytännöt laadukkaan metsähakkeen tuotannossa - tieto ja osaaminen" -opas- ja koulutusmateriaali metsäenergia-alan toimijoiden käyttöön sekä järjestää koulutusta alan toimijoille Pohjois-Karjalan alueella KOPLA -hankesuunnitelman mukaisesti. Lisäksi tutkija osallistuu koulutuksiin kouluttajana sekä osallistuu hankkeen raportointiin ja viestintään.

Paikka täytetään vain mikäli lopullinen rahoituspäätös on myönteinen.

Hakijalta odotamme: Hakijalta edellytetään toimeen soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa ja metsäenergian toimitusketjujen toimintaan ja laadunhallintaan liittyvää osaamista. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää kotimaisten metsäenergia-alan tutkimusorganisaatioiden ja -verkostojen tuntemusta sekä yritysten laadunhallinnan menetelmien ja laatutyökalujen tuntemusta. Hyvä suomen kielen taito sekä hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Luemme eduksi: Tehtäväalan tieteellinen julkaisutoiminta ja projektiosaaminen katsotaan eduksi.

Palkkauksen peruste:Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 08 (2783,80 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 12.12.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-152-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-152-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Tutkija Karri Pasanen, p. 050 391 3268, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

       
  Päivitetty: 05.12.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute