Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.01.2015
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkijan tehtävänä on tutkia Venäjän ja itäisen Euroopan maiden metsäbiotalouden toimintaa, rakenteita ja raaka-ainevarojen hyödyntämistä Suomen ja EU:n talouden näkökulmista, huomioiden myös metsäbiotalouteen vaikuttavassa politiikassa tapahtuvat muutokset. Tutkimus- ja kehitystoiminnassa tulee ennakoida muutoksia ja niiden vaikutuksia erityisesti suomalaisen metsäbiotalouden kansainvälisen liiketoiminnan kasvun kannalta. Tutkija osallistuu aktiivisesti tutkimusrahoituksen hankintaan.

Hakijalta odotamme: Toimeen valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta ja näyttöjä tutkijan tehtävän alalta, sujuvaa suomen, venäjän ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, sekä kokemusta tutkimushankkeiden vetämisestä ja kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä.

Luemme eduksi: Soveltuva tohtorin tutkinto ja näytöt tutkimusrahoituksen hankinnasta katsotaan eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3351,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 15.12.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-150-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-150-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 04.12.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute