Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.01.2015
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistokatu 6, 80100 Joensuu
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkijan tehtävänä on metsäninventointiin liittyvä tutkimus- ja kehitystyö. Tutkija osallistuu sekä menetelmäkehitykseen että uusien menetelmien implementointiin osaksi operatiivista inventointijärjestelmää.

Tutkimustyö tehdään metsäninventointiin keskittyvässä tutkimusryhmässä. Tämän lisäksi tutkija osallistuu kansainvälisiin kehityshankkeisiin.

Hakijalta odotamme: Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tohtorin tutkintoa soveltuvalta alalla. Hakijalta edellytetään vahvaa osaamista numeeristen aineistojen käsittelyyn soveltuvien menetelmien kehityksessä ja toteutuksessa, kykyä ja kiinnostusta uusien menetelmien ja niiden sovellusten kehittämiseen, hyviä yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Luemme eduksi: Hakijalle luetaan eduksi tilastollisten otanta-, mallinnus- ja estimointimenetelmien tuntemus, kaukokartoitus- tai paikkatieto-osaaminen, kokemus ja näytöt metsien inventointiin liittyvästä tutkimuksesta, näytöt tieteellisestä julkaisutoiminnasta ja tutkimusrahoituksen hankinnasta.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3351,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 12.12.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-149-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-149-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Tutkimusprofessori Annika Kangas, p. 050 391 2461, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Tutkimusjohtaja Taneli Kolström, p. 040 801 5011, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 02.12.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute