Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.01.2015
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Etelä-Suomen alueyksikkö, Vantaan toimipaikka, Jokiniemenkuja 1, 01301 Vantaa
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Tutkija tehtävänä on selvittää erityyppisten metsistä saatavien raaka-aineiden soveltuvuutta jatkojalostukseen soveltuvien kemiallisten yhdisteiden tuottamiseen käyttäen erilaisia erotusmenetelmiä. Tehtävään sisältyy myös platform- ja muiden hyötykemikaalien tuottamisessa tarvittavien sovelluksien tuntemus.

Tutkimustyö tehdään biojalostuksen piirissä työskentelevässä tutkimusryhmässä. Tämän lisäksi tutkija osallistuu kansainvälisiin kehityshankkeisiin ja Metlan yhteiseen menetelmätukeen omaan osaamisalaansa liittyvissä neuvonta- ja koulutustehtävissä.

Hakijalta odotamme: Tutkijalta odotetaan syvällistä tuntemusta erilaisten erotusmenetelmien soveltuvuudesta kemiallisten komponenttien erottamiseen biomassasta ja erotettujen komponenttien edelleen jalostamiseksi tuotteiksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tohtorin tutkintoa soveltuvalta alalla. Hakijalta edellytetään vahvaa osaamista kemiallisten analyysi ja käsittelymenetelmien kehityksessä, kykyä ja kiinnostusta uusien menetelmien ja niiden sovellusten kehittämiseen, hyviä yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Luemme eduksi: Hakijalle luetaan eduksi kokemus ja näytöt biojalostamoihin liittyvästä tutkimuksesta, näytöt tieteellisestä julkaisutoiminnasta ja tutkimusrahoituksen hankinnasta.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3351,72 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 12.12.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-148-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-148-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

  Päivitetty: 02.12.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute