Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.01.2015 - 31.12.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Finlandiantie 18, 58450 Punkaharju
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Haemme tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2015-31.12.2016 toteuttamaan Etelä-Savon maakuntaliiton rahoittamaa EAKR-hanketta "Kuusen kasvullinen lisäys - kohti tulevaisuuden taimituotantoa". Tutkijan tehtävänä on kehittää solukkotaimien koulintaa kasvihuoneelle ja edelleen taimitarhalle. Osa tutkimustyötä on yhteistyökumppanin kanssa tehtävän solukkotaimien pilottikasvatuksen toteuttaminen ja sen tulosten arviointi. Tutkijan tehtävänä on myös kehittää solukkotaimien käyttöä pistokasemoina ja huolehtia solukkolinjojen testauksen integraatiosta metsänjalostusohjelmaan, sekä vastuualueensa töistä ja tuloksista viestiminen. Paikka täytetään vain mikäli lopullinen rahoituspäätös on myönteinen

Hakijalta odotamme: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä kasvibiologian sekä kasvisolukkoviljelyn ja/tai taimituotannon osaamista. Käytännön laboratorio- ja taimitarhatyö kuuluu tutkimustehtävään. Tutkimusryhmässä toimiminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja sujuvaa englanninkielen taitoa. Tehtävä soveltuu myös tutkijakoulutettavalle.

Luemme eduksi: Aiempi kokemus kuusen solukko- ja pistokaslisäyksestä ja mainituista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme innovatiivisuutta ja kykyä poikkitieteelliseen tutkimusotteeseen, sekä osaamista tiedon ja teknologian siirrossa.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 08 (2763,80 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 10.12.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-147-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-147-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Erikoistutkija Tuija Aronen, p. 050 391 4233, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

       
  Päivitetty: 28.11.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute