Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.01.2015 - 31.12.2016
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Finlandiantie 18, 58450 Punkaharju
Virka on viraston yhteinen
Työaika: Virastotyöaika

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen (1.1.2015 alkaen Luonnonvarakeskuksen) Punkaharjun toimipaikkaan haetaan tutkijaa ajalle 1.1.2015-31.12.2016. Tutkija työskentelee Etelä-Savon maakuntaliiton, Savonlinnan kaupungin ja Metsäntutkimuslaitoksen rahoittamassa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) hankkeessa "Männyn sydänpuun uuteaineiden tehokas mittaus ainespuun jalostuksen tueksi (TUIKEPUU)". Tutkija toteuttaa hankesuunnitelmassa kuvatut tehtävät yhdessä monialaisen työryhmän kanssa. Tutkijan tehtäviin kuuluu UV-fluoresenssia hyödyntävän stilbeenien mittauslaitteen kokoaminen, automatisointi ja koekäyttö. Kalibrointimenetelmän kehittäminen ja testaaminen on olennainen osa työtehtäviä. Tutkija laatii laitteelle käyttöohjeen ja tekee riskinarvioinnin. Tutkija osallistuu laitekehitystyön tulosten raportointiin.

Paikka täytetään vain mikäli lopullinen rahoituspäätös on myönteinen.

Hakijalta odotamme: Hakijalla edellytetään olevan ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta sekä käytännössä osoitettu menetelmäosaaminen.

Odotamme hakijalta perehtyneisyyttä kemiantekniikkaan ja kemometriaan sekä kokemusta optisesta mittaamisesta. Työtehtävistä suoriutumiseen kuuluvat olennaisesti hyvät kommunikointitaidot ja oma-aloitteisuus, sillä laitekehitystyö ja tutkimuksen luonne vaativat jatkuvaa kontaktia sekä asiakkaan että kehitystyössä mukana olevien tahojen kanssa. Myös omaan erikoisalaan liittyvä englannin kielen taito ja sen rohkea käyttö ovat edellytys tehtävistä selviytymisessä.

Luemme eduksi: Luemme hakijan eduksi kokemuksen mittauslaitteiden kehitystyöstä sekä työohjeiden laadinnasta.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 07 (2628,14 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 08.12.2014 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-144-14). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-144-14. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

  • Vanhempi tutkija Anni Harju, p. 040 8015116, etunimi.sukunimi@metla.fi

Vuoden 2015 alussa Metla yhdistyy Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen (MTT) ja Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen (RKTL) kanssa Luonnonvarakeskukseksi, jonka tavoitteena on kehittää ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

     
  Päivitetty: 28.11.2014 /JVoi | Copyright Metla | Palaute